Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 25 august, ora 20:00 – 27 august, ora 24:00, a.c., va fi sistată circulația transportului public pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale (PMAN), în legătură cu desfăşurarea manifestărilor cultural – artistice consacrate Zilei Independenței Republicii Moldova.

Astfel, circulația transportului public (troleibuze și autobuze), care traversează PMAN, va fi redirecționată de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile adiacente după cum urmează:

TROLEIBUZE

Rutele nr. 1, 5, 8 și 22 – pe str. Ciuflea – str. București – str. A. Șciusev (tur-retur);

Ruta nr. 4: pre Buiucani – pe str. Ciuflea – București, iar spre sect. Botanica – de pe str. Vasile Lupu – str. A. Mateevici – str. A. Pușkin – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – pe traseul stabilit;

Ruta nr. 34: spre Centru – pe str. A. Șciusev – str. București, iar spre com. Trușeni – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – pe str. V. Alecsandri – str. București – str. A. Șciusev – pe traseul stabilit.

Se suspendă activitatea troleibuzului turistic în zilele de 26 și 27 august 2023.

AUTOBUZE:

Ruta nr. 5 – tur: pe traseul stabilit.

retur: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 9 – tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit și retur de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 11 – tur/retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 26 – tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit și retur pe traseul stabilit.

Ruta nr. 46 – tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit și retur de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create.

Informează-te și pe canalul de Telegram: https://t.me/RTE_Chisinau
Aviz
04 Junie 2021
Ghidul oficial care conține informații despre noul sistem de tarifare valabil din 1 Iulie 2022, avantajele oferite de abonamente, prețurile acestora și punctele de vânzare, dar și cine beneficiază de înlesniri sau călătorii gratuite.
Ghidul poate fi vizualizat aici: GHIDUL OFICIAL

Noutati


24 mai 2024

Suspendarea traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în legătură cu desfășurarea competiției sportive „Legal Half Marathon Chișinău”


8 mai 2024

Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de Paștele Blajinilor, 12-13 mai 2024, transportul public municipal va activa în regim special.


7 mai 2024

Suspendarea traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul PMAN, în legătură cu desfășurarea festivităților consacrate Zilei Europei la Chișinău


30 aprilie 2024

De Paști și Paștele Blajinilor, transportul public municipal va activa în regim special


25 aprilie 2024

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 28 aprilie 2024, va fi suspendat traficul rutier pe anumite străzi din capitală, în legătură cu desfășurarea cursei de ciclism „Velohora”, ediția 2024, organizată de AO Clubul Sportiv „SPORTER”.