Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 25 august, ora 20:00 – 27 august, ora 24:00, a.c., va fi sistată circulația transportului public pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale (PMAN), în legătură cu desfăşurarea manifestărilor cultural – artistice consacrate Zilei Independenței Republicii Moldova.

Astfel, circulația transportului public (troleibuze și autobuze), care traversează PMAN, va fi redirecționată de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile adiacente după cum urmează:

TROLEIBUZE

Rutele nr. 1, 5, 8 și 22 – pe str. Ciuflea – str. București – str. A. Șciusev (tur-retur);

Ruta nr. 4: pre Buiucani – pe str. Ciuflea – București, iar spre sect. Botanica – de pe str. Vasile Lupu – str. A. Mateevici – str. A. Pușkin – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – pe traseul stabilit;

Ruta nr. 34: spre Centru – pe str. A. Șciusev – str. București, iar spre com. Trușeni – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – pe str. V. Alecsandri – str. București – str. A. Șciusev – pe traseul stabilit.

Se suspendă activitatea troleibuzului turistic în zilele de 26 și 27 august 2023.

AUTOBUZE:

Ruta nr. 5 – tur: pe traseul stabilit.

retur: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 9 – tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit și retur de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 11 – tur/retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 26 – tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit și retur pe traseul stabilit.

Ruta nr. 46 – tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit și retur de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create.

Informează-te și pe canalul de Telegram: https://t.me/RTE_Chisinau
Aviz
04 Junie 2021
Ghidul oficial care conține informații despre noul sistem de tarifare valabil din 1 Iulie 2022, avantajele oferite de abonamente, prețurile acestora și punctele de vânzare, dar și cine beneficiază de înlesniri sau călătorii gratuite.
Ghidul poate fi vizualizat aici: GHIDUL OFICIAL

Noutati


21 septembrie 2023

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 23 septembrie 2023, ora 01.00 -24 septembrie 2023, ora 19:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și A. Pușkin, în legătură cu desfășurarea unei întruniri sportive sub formă de maraton de alergări, ediția a VIII-a, organizat de către AO Clubul Sportiv „SPORTER”.


15 septembrie 2023

Suspendarea temporară a traficului rutier la intersecția străzilor București și Tighina, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a străzii Tighina: 15-17 Septembrie 2023


6 septembrie 2023

10 troleibuze articulate, cu parcurs, de tip Ganz Solaris Trollino 18 au fost achiziționate anul curent de Primăria Municipiului Chișinău vor circula pe străzile Capitalei.


25 august 2023

Prelungirea orarelor de activitate a rutelor de troleibuz și autobuz pe perioada desfășurării Summer Fest 2023.


24 august 2023

Suspendarea temporară a traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul PMAN – 25, 26 și 27 August