Publicitate

Regia Transport Electric acordă servicii de locațiune a suprafeței troleibuzelor pentru amplasarea publicității exterioare, în bază de contract.

Dosarul agentului economic necesar pentru permisiunea amplasării publicității exterioare, constituie:

1. Autorizația de construire și amplasare a publicității exterioare eliberată de Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare pe numele agentului economic;
2. Machetul publicității în format color pe suport de hârtie coordonat de Centrul Național de Terminologie;
3. Autorizația de construire și amplasare a publicității exterioare eliberată de Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare pe numele agentului economic;
4. Machetul publicității în format color pe suport de hârtie coordonat de Centrul Național de Terminologie;
5. Permisul amplasării publicității eliberat de către Inspectoratul General al Poliției Municipiului Chișinău;
6. Cerere către Regia Transport Electric cu privire la acordarea locațiunii cu indicarea: numărul de unități de transport solicitate și ruta de circulație. amplasării publicității eliberat de către Inspectoratul General al Poliției Municipiului Chișinău;
Cerere către Regia Transport Electric cu privire la acordarea locațiunii cu indicarea: numărul de unități de transport solicitate și ruta de circulație.

Denumirea spațiului Perioada
pe toată suprafața troleibuzului (SCODA, ZIU, IUMZ) anual
pe bordurile troleibuzului (SCODA, ZIU, IUMZ) lunar, anual
pe parbrizul din spatele troleibuzului (AKSM) lunar, anual
spate integral (AKSM) lunar, anual
partea dreaptă exterioară de mijloc 1,0m*1,8m (AKSM) lunar, anual
Aviz
04 Junie 2021
Ghidul oficial care conține informații despre noul sistem de tarifare valabil din 1 Iulie 2022, avantajele oferite de abonamente, prețurile acestora și punctele de vânzare, dar și cine beneficiază de înlesniri sau călătorii gratuite.
Ghidul poate fi vizualizat aici: GHIDUL OFICIAL

Noutati


24 mai 2024

Suspendarea traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în legătură cu desfășurarea competiției sportive „Legal Half Marathon Chișinău”


8 mai 2024

Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de Paștele Blajinilor, 12-13 mai 2024, transportul public municipal va activa în regim special.


7 mai 2024

Suspendarea traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul PMAN, în legătură cu desfășurarea festivităților consacrate Zilei Europei la Chișinău


30 aprilie 2024

De Paști și Paștele Blajinilor, transportul public municipal va activa în regim special


25 aprilie 2024

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 28 aprilie 2024, va fi suspendat traficul rutier pe anumite străzi din capitală, în legătură cu desfășurarea cursei de ciclism „Velohora”, ediția 2024, organizată de AO Clubul Sportiv „SPORTER”.