Primăria Municipiului Chișinău informează că, în zilele de 15 -17 septembrie, curent, va fi suspendat traficul rutier la intersecția străzilor București și Tighina, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a străzii Tighina.

Pe parcursul a trei zile, în intersecție se va lucra la toate straturile sistemului rutier, până la aplicarea stratului de uzură pe întreg tronsonul str. București – str. Mihail Kogălniceanu. Acestea sunt ultimele lucrări la carosabilul de pe strada Tighina, în continuare urmând a fi aplicat doar marcajul rutier.

În perioada menționată, troleibuzele care traversează intersecția, vor circula după cum urmează:

Ruta nr. 34: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, pe str. Ciuflea, cu virare la intersecția cu str. București și retur conform traseului stabilit;
Ruta nr. 28: spre Poșta Veche – pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin; spre Botanica – pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Informează-te și pe canalul de Telegram: https://t.me/RTE_Chisinau
Aviz
04 Junie 2021
Ghidul oficial care conține informații despre noul sistem de tarifare valabil din 1 Iulie 2022, avantajele oferite de abonamente, prețurile acestora și punctele de vânzare, dar și cine beneficiază de înlesniri sau călătorii gratuite.
Ghidul poate fi vizualizat aici: GHIDUL OFICIAL

Noutati


8 mai 2024

Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de Paștele Blajinilor, 12-13 mai 2024, transportul public municipal va activa în regim special.


7 mai 2024

Suspendarea traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul PMAN, în legătură cu desfășurarea festivităților consacrate Zilei Europei la Chișinău


30 aprilie 2024

De Paști și Paștele Blajinilor, transportul public municipal va activa în regim special


25 aprilie 2024

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 28 aprilie 2024, va fi suspendat traficul rutier pe anumite străzi din capitală, în legătură cu desfășurarea cursei de ciclism „Velohora”, ediția 2024, organizată de AO Clubul Sportiv „SPORTER”.


18 aprilie 2024

Primăria Municipiului Chișinău anunță lansarea rutei turistice nr. 2 a Troleibuzului Turistic “Chișinău Sightseeing”!