Primăria Municipiului Chișinău informează că, în zilele de 15 -17 septembrie, curent, va fi suspendat traficul rutier la intersecția străzilor București și Tighina, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a străzii Tighina.

Pe parcursul a trei zile, în intersecție se va lucra la toate straturile sistemului rutier, până la aplicarea stratului de uzură pe întreg tronsonul str. București – str. Mihail Kogălniceanu. Acestea sunt ultimele lucrări la carosabilul de pe strada Tighina, în continuare urmând a fi aplicat doar marcajul rutier.

În perioada menționată, troleibuzele care traversează intersecția, vor circula după cum urmează:

Ruta nr. 34: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, pe str. Ciuflea, cu virare la intersecția cu str. București și retur conform traseului stabilit;
Ruta nr. 28: spre Poșta Veche – pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin; spre Botanica – pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Informează-te și pe canalul de Telegram: https://t.me/RTE_Chisinau
Aviz
04 Junie 2021
Ghidul oficial care conține informații despre noul sistem de tarifare valabil din 1 Iulie 2022, avantajele oferite de abonamente, prețurile acestora și punctele de vânzare, dar și cine beneficiază de înlesniri sau călătorii gratuite.
Ghidul poate fi vizualizat aici: GHIDUL OFICIAL

Noutati


21 septembrie 2023

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 23 septembrie 2023, ora 01.00 -24 septembrie 2023, ora 19:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și A. Pușkin, în legătură cu desfășurarea unei întruniri sportive sub formă de maraton de alergări, ediția a VIII-a, organizat de către AO Clubul Sportiv „SPORTER”.


15 septembrie 2023

Suspendarea temporară a traficului rutier la intersecția străzilor București și Tighina, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a străzii Tighina: 15-17 Septembrie 2023


6 septembrie 2023

10 troleibuze articulate, cu parcurs, de tip Ganz Solaris Trollino 18 au fost achiziționate anul curent de Primăria Municipiului Chișinău vor circula pe străzile Capitalei.


25 august 2023

Prelungirea orarelor de activitate a rutelor de troleibuz și autobuz pe perioada desfășurării Summer Fest 2023.


24 august 2023

Suspendarea temporară a traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul PMAN – 25, 26 și 27 August