Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 13 august 2023, între orele 14:00-24:00, va fi sistată circulația transportului public pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. A. Pușkin.

Măsura a fost luată în legătură cu desfășurarea în Piața marii Adunări Naționale a evenimentului dedicat tinerilor din capitală „Chișinău Youth Fest” 2023, ediția a II-a.

În perioada menționată, transportul public (troleibuze, autobuze), care traversează Piața Marii Adunări Naționale, va fi redirecționat pe străzile adiacente, după cum urmează:

TROLEIBUZE:

Rutele nr. 1, 5, 8 și nr. 22 vor circula pe str. București (tur-retur);

Ruta nr. 4 spre Buiucani – pe str. București, iar spre Botanica – de pe str. V. Lupu – pe str. A. Mateevici – A. Pușkin – bd. Stefan cel Mare și Sfânt;

Ruta nr. 34 spre Centru – pe str. București, iar spre comuna Trușeni – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile V. Alecsandri – București – pe traseu;

Se suspendă activitatea troleibuzului turistic pentru ziua de duminică – 13.08.2023.

AUTOBUZE:

Ruta nr. 5 – tur: pe traseul stabilit;

retur: de pe str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 9 – tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit și retur de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin,  str. Alexandru cel Bun, str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 11 – tur/retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin,  str. Alexandru cel Bun, str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 26 – tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. Retur pe traseul stabilit.

Ruta nr. 46 – tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin,  str. Alexandru cel Bun, str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Retur de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create.

Informează-te și pe canalul de Telegram: https://t.me/RTE_Chisinau
Aviz
04 Junie 2021
Ghidul oficial care conține informații despre noul sistem de tarifare valabil din 1 Iulie 2022, avantajele oferite de abonamente, prețurile acestora și punctele de vânzare, dar și cine beneficiază de înlesniri sau călătorii gratuite.
Ghidul poate fi vizualizat aici: GHIDUL OFICIAL

Noutati


24 mai 2024

Suspendarea traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în legătură cu desfășurarea competiției sportive „Legal Half Marathon Chișinău”


8 mai 2024

Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de Paștele Blajinilor, 12-13 mai 2024, transportul public municipal va activa în regim special.


7 mai 2024

Suspendarea traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul PMAN, în legătură cu desfășurarea festivităților consacrate Zilei Europei la Chișinău


30 aprilie 2024

De Paști și Paștele Blajinilor, transportul public municipal va activa în regim special


25 aprilie 2024

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 28 aprilie 2024, va fi suspendat traficul rutier pe anumite străzi din capitală, în legătură cu desfășurarea cursei de ciclism „Velohora”, ediția 2024, organizată de AO Clubul Sportiv „SPORTER”.