Primăria Municipiului Chișinău informează că, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a benzii de circulație destinată transportului public pe bd. Dacia, între str. Hristo Botev și bd. Traian, direcția Aeroportul Internaținal Chișinău, începând de mâine, 24.05.2023, ora 08:00 și până pe 27.05.2023, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:
 
-itinerarul rutei de troleibuz nr 2: de pe bd, Ștefan cel Mare și Sfânt – str. C. Negruzzi – bd. Iurii Gagarin – bd. Decebal – bd. Traian și, în continuare, pe traseul stabilit
 
itinerarul rutei de troleibuz nr. 22: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. C. Negruzzi – bd. Iurii Gagarin – bd. Decebal – str. N. Zelinski – str. Hristo Botev – str. Independenței – bd Dacia și, în continuare pe traseul stabilit.
 
Autobuzele și ruta de troleibuz nr. 30, vor circula conform itinerarelor stabilite, însă nu vor staționa în alveolele destinate transportului public, ci în preajma indicatoarelor rutiere instalate în apropriere.
 
Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create.
 
Informează-te și pe canalul de Telegram: https://t.me/RTE_Chisinau
Aviz
04 Junie 2021
Ghidul oficial care conține informații despre noul sistem de tarifare valabil din 1 Iulie 2022, avantajele oferite de abonamente, prețurile acestora și punctele de vânzare, dar și cine beneficiază de înlesniri sau călătorii gratuite.
Ghidul poate fi vizualizat aici: GHIDUL OFICIAL

Noutati


8 mai 2024

Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de Paștele Blajinilor, 12-13 mai 2024, transportul public municipal va activa în regim special.


7 mai 2024

Suspendarea traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul PMAN, în legătură cu desfășurarea festivităților consacrate Zilei Europei la Chișinău


30 aprilie 2024

De Paști și Paștele Blajinilor, transportul public municipal va activa în regim special


25 aprilie 2024

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 28 aprilie 2024, va fi suspendat traficul rutier pe anumite străzi din capitală, în legătură cu desfășurarea cursei de ciclism „Velohora”, ediția 2024, organizată de AO Clubul Sportiv „SPORTER”.


18 aprilie 2024

Primăria Municipiului Chișinău anunță lansarea rutei turistice nr. 2 a Troleibuzului Turistic “Chișinău Sightseeing”!