Î. M “Regia transport electric” confirmă faptul că ofițerii Centrului Național Anticorupție au efectuat astăzi percheziții în birourile de serviciu la doi angajați ai întreprinderii.
 
În urma perchezițiilor anunțate public, de la locul de muncă al angajaților nu au fost ridicate careva acte sau dispozitive.
 
Actualmente, ținând cont de confidențialitatea procesului, unica autoritate competentă să ofere alte informații, aparține exclusiv organului de urmărire, conform legislației în vigoare.
 
RTEC își desfășoară în continuare activitatea prestând servicii de transportare a pasagerilor în condiții de maxim confort și siguranță.
Aviz
04 Junie 2021
Ghidul oficial care conține informații despre noul sistem de tarifare valabil din 1 Iulie 2022, avantajele oferite de abonamente, prețurile acestora și punctele de vânzare, dar și cine beneficiază de înlesniri sau călătorii gratuite.
Ghidul poate fi vizualizat aici: GHIDUL OFICIAL

Noutati


8 mai 2024

Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de Paștele Blajinilor, 12-13 mai 2024, transportul public municipal va activa în regim special.


7 mai 2024

Suspendarea traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul PMAN, în legătură cu desfășurarea festivităților consacrate Zilei Europei la Chișinău


30 aprilie 2024

De Paști și Paștele Blajinilor, transportul public municipal va activa în regim special


25 aprilie 2024

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 28 aprilie 2024, va fi suspendat traficul rutier pe anumite străzi din capitală, în legătură cu desfășurarea cursei de ciclism „Velohora”, ediția 2024, organizată de AO Clubul Sportiv „SPORTER”.


18 aprilie 2024

Primăria Municipiului Chișinău anunță lansarea rutei turistice nr. 2 a Troleibuzului Turistic “Chișinău Sightseeing”!